Drobečková navigace

Úvod > Uchazeči > Informace k přijímacímu řízení

Informace k přijímacímu řízení

Přihlášky do I. kola přijímacího řízení lze podat v období 1.-20.2.2025 

Způsoby podání přihlášek

Zákonný zástupce má na výběr ze tří možností podání přihlášky. Pokud podá přihlášku elektronicky, získá maximum možných výhod, ale podat přihlášku může také po vytištění formuláře z online systému (tzv. výpis) nebo listinným formulářem (tzv. tiskopis).

  • Elektronicky (s ověřenou elektronickou identitou – Mobilní klíč eGovernmentu nebo Bankovní identita)
  • Podáním výpisu vytištěného z online systému
  • Podáním vyplněného tiskopisu s přílohami

 

Vyhlášení I. kola

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení.pdf 

 

Vyhlášení II. kola

 

Počty přijímaných žáků

  • obor Hotelnictví                        40
  • obor Ekonomika a podnikání    20
  • obor Podnikání     30
  • obor Kuchař - číšník   40
  • obor Výrobce potravin    20

 

Organizace JPZ

Informace k JPZ naleznete na: https://prijimacky.cermat.cz/menu/jednotna-prijimaci-zkouska

                                                  https://msmt.gov.cz/vzdelavani/stredni-vzdelavani/prijimani-na-stredni-skoly-a-konzervatore

                                                 

Termíny JPZ pro školní rok 2025/2026:

OBOR VZDĚLÁNÍ  1. ŘÁDNÝ TERMÍN  2. ŘÁDNÝ TERMÍN  1. NÁHRADNÍ TERMÍN  2. NÁHRADNÍ TERMÍN 
Čtyřleté obory a obory nástavbového studia  11. dubna 2025  14. dubna 2025  29. dubna 2025  30. dubna 2025 

 

Jednotné zkušební schéma přijímacího řízení:

Úprava podmínek PŘ pro žáky s SVPhttps://prijimacky.cermat.cz/menu/upravy-podminek-prijimaciho-rizeni

Tiskopis přihlášky ke studiu: https://prijimacky.cermat.cz/menu/jednotna-prijimaci-zkouska/prihlasky-na-ss/tiskopisy-prihlasek-na-ss

Další přílohy k přihlášce:

lékařský posudek: https://prijimacky.cermat.cz/files/files/Zdravotn%C3%AD_posudek_edit.pdf

 

 

 

Obory vzdělání pro školní rok 2025/2026

Denní studium

Číselné označení RVP Název oboru Obsah Ukončení studia
65-42-M/01 Hotelnictví zaměření na cestovní ruch maturitní zkouška
63-41-M/01 Ekonomika a podnikání zaměření na cestovní ruch maturitní zkouška
65-51-H/01 Kuchař – číšník kuchař – číšník, kuchař, kuchařka, číšník, servírka, cukrář výuční list
29-51-H/01 Výrobce potravin sladovník – pivovarník výuční list

 

Denní nástavbové studium 

Číselné označení RVP  Název oboru               Ukončení studia
64-41-L/51 Podnikání               maturitní zkouška